Wat we doen

Foto Foto Foto

Bedrijven zijn ook in goede handen bij TRIAS

Uw medewerkers vormen de motor van uw bedrijf. Het is dan ook vervelend voor u en uw medewerkers, wanneer door verzuim of dreigend verzuim de motor, en daarmee uw bedrijf, niet optimaal kan functioneren.

TRIAS Work heeft allerlei diensten in haar portfolio waarmee optimale inzetbaarheid van uw medewerkers mogelijk is. TRIAS Work is in drieën onderverdeeld, te weten, Return to Work, Stay at Work en Be at Work.

 

Om optimaal inzetbare medewerkers te krijgen is een goede interventie bij verzuim belangrijk en daar helpt TRIAS u uiteraard graag mee. Echter, om optimaal inzetbare medewerkers te hebben en te houden is het de overtuiging van TRIAS dat de focus binnen uw organisatie hoort te liggen bij de Stay at Work en Be at Work. Door preventief bezig te zijn en zoveel mogelijk medewerkers in deze categorien te hebben rendeert uw bedrijf het meest. Optimaal inzetbare medewerkers dat is pure winst voor uw bedrijf!


Wilt u meer weten?Neem contact op

Return to Work

Is je medewerker, om wat voor reden dan ook, aan het verzuimen door fysieke klachten? Dat is voor jullie beiden een vervelende situatie. Het is daarom fijn om snel te weten wat er aan de hand is en, nog belangrijker, wat er aan de fysieke klachten gedaan kan worden. 

Lees meer...

Stay at Work

Bij ongeveer 30% van de medewerkers is de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord; de emmer dreigt over te lopen. De medewerker werkt, maar niet optimaal en wat zorgelijker is; de medewerker loopt een groot risico om te gaan verzuimen. Preventie en bewustwording zijn kernwoorden bij risicomanagement.

Lees meer...

Be at Work

Bij de ongeveer 65% van de medewerkers is er balans tussen belasting en belastbaarheid: een goed gevulde emmer.

Lees meer...

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.