Wat we doen

Foto Foto Foto

Bedrijven zijn ook in goede handen bij TRIAS

Uw medewerkers vormen de motor van uw bedrijf. Het is dan ook vervelend voor u en uw medewerkers, wanneer door verzuim of dreigend verzuim de motor, en daarmee uw bedrijf, niet optimaal kan functioneren.

TRIAS heeft allerlei diensten in haar portfolio waarmee optimale inzetbaarheid van uw medewerkers mogelijk is. Het totale pakket van deze diensten vat TRIAS samen onder de noemer gezondheidsmanagement.

Gezondheidsmanagement is in drieën onderverdeeld, te weten, verzuimmanagement, risicomanagement en gezondheidsmanagement.

 

Naast de, afzonderlijk in te zetten, diensten in deze categorieën, biedt TRIAS ook arbodienstverlening aan. We bieden hierbij niet alleen verzuimbegeleiding aan, maar kijken naar de 3 categorieën van de gehele organisatie. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze arbodienstverlenende tak TRIAS GezondheidsManagement heet. 

 

Om optimaal inzetbare medewerkers te krijgen is een goede interventie bij verzuim belangrijk en daar helpt TRIAS u uiteraard graag mee. Echter, om optimaal inzetbare medewerkers te hebben en te houden is het de overtuiging van TRIAS dat de focus binnen uw organisatie hoort te liggen bij de medewerkers in de risico- en gezondheidscategorie. Door preventief bezig te zijn en zoveel mogelijk medewerkers in de gezondheidscategorie te hebben rendeert u het meest. Optimaal inzetbare medewerkers dat is pure winst voor uw bedrijf!


Verzuim Management

Bij ongeveer 5% van de medewerkers is de balans tussen belasting en belastbaarheid dusdanig verstoord, dat de emmer overloopt en de medewerker verzuimt.

Lees meer...

Risico Management

Bij ongeveer 30% van de medewerkers is de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord; de emmer dreigt over te lopen. De medewerker werkt, maar niet optimaal en wat zorgelijker is; de medewerker loopt een groot risico om te gaan verzuimen. Preventie en bewustwording zijn kernwoorden bij risicomanagement.

Lees meer...

GezondheidsManagement

Bij de ongeveer 65% van de medewerkers is er balans tussen belasting en belastbaarheid: een goed gevulde emmer.

Lees meer...

Incompany Fysiotherapie

Een fysiotherapeut een of twee dagdelen in de week binnen uw bedrijf, daarmee kunt u met èèn dienst actief zijn op het gebied van zowel verzuim-, riscico- als ook gezondheidsmanagement. 

Lees meer...

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.