Stay at Work

Foto Foto Foto

Bij ongeveer 30% van de medewerkers is de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord; de emmer dreigt over te lopen. De medewerker werkt, maar niet optimaal en wat zorgelijker is; de medewerker loopt een groot risico om te gaan verzuimen. Preventie en bewustwording zijn kernwoorden bij risicomanagement.

 

Bij een deel van de 30% in deze groep is zichtbaar waarom zij risico lopen; zij hebben bijvoorbeeld overgewicht of roken. Een groot deel van de risico’s is niet direct zichtbaar zoals stress, nek- en schouderklachten of hartproblemen. Om preventief te kunnen werken is het van belang om de risico’s in kaart te brengen. Dit kan met behulp van de VitalityScore gevolgd door een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Hiermee brengen we de risico’s per medewerker in kaart.

 

Daarnaast geeft een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) een goed beeld van de risico’s in de arbeidsomstandigheden. Op basis van de gevonden risico’s geeft TRIAS adviezen voor het te volgen preventief beleid. Belangrijk hierbij is dat niet alleen de werkgever plichten heeft, maar ook dat de medewerker zich er van bewust is dat zijn/haar leefstijl van invloed is op de gezondheid en dat daardoor verantwoordelijkheid genomen kan worden voor de gezondheid. Naast het inventariseren van de risico’s en het daarin adviseren kan TRIAS de risico’s ook behandelen en oplossen. Dit kan middels het Inzetbaarheidsconsult en daaruit voortkomende behandeltrajecten: Werkplekonderzoek, Werkplekcheck, Locatiespreekuur, Voedingsadvies en op maat gemaakte workshops.

 

Vast staat dat we met u willen werken aan het verminderen van de risico’s en daarmee de 30% willen verlagen, want optimaal inzetbare medewerkers dat is pure winst voor uw bedrijf!


Wilt u meer informatie ontvangen of direct een casus van uw werkvloer met ons bespreken?

Maak direct een afspraak of stel ons een vraag.

Neem contact op

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.