Foto
18-09-2018 | Nieuws

TRIAS opent deuren van specialistisch centrum aan de Xenonweg in Amersfoort

Deze locatie is hèt centrum voor mensen met voet- en beenklachten en klachten in de lage rug. Het team van o.a. fysiotherapeuten en sportartsen is 10 september 2018 gestart om cliënten zo snel als mogelijk weer op de been te helpen.

 

Bij de nieuwe vestiging wordt er een breed pakket met specialistische behandelingen aangeboden, zodat iedereen de juiste hulp krijgt. “We creëren de mogelijkheid tot een one stop shop met fysiotherapeuten, manueeltherapeuten en medisch specialisten zoals sportartsen en orthopeden. Maar ook kinderfysiotherapeuten zullen het team versterken”, aldus Roland Straver, mede-eigenaar van TRIAS. De nieuwe locatie is zo’n 1000m2 groot en het pand is van binnen volledig verbouwd. Binnen deze vestiging gaan ook de bedrijfsartsen van het TRIAS-label TGM-Arbo actief aan de slag. Zo kan TRIAS van jong tot oud, sporters en werknemers helpen.

 

Voor TRIAS is het belangrijk dat cliënten als topsporters behandeld worden: zo snel als mogelijk weer op de been zijn. TRIAS heeft daarom een spoedlijn voor acute klachten en blessures voor haar cliënten, waarmee ze 24 uur per dag bereikbaar zijn. Cliënten hebben hierdoor geen last van lange wachttijden en krijgen direct de juiste hulp, wanneer zij het nodig hebben. 


Mark Brandsen mede-eigenaar van TRIAS “We kijken er naar uit om onze cliënten te verwelkomen in het nieuwe pand en er samen voor te zorgen dat iedereen weer snel op de been is .“


Terug naar nieuwsoverzicht