Arbodienstverlening

Foto Foto Foto

Uw medewerkers vormen de motor van uw bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat uw medewerkers optimaal inzetbaar zijn. In geval van verzuim is daar uiteraard geen sprake van. 

 

Naast de diensten van TRIAS om uw medewerker weer zo snel mogelijk inzetbaar te krijgen, biedt TRIAS ook deskundige hulp aan in de verzuimbegeleiding via TRIAS GezondheidsManagement (TGM).

 

Bij TGM bepaalt u in hoeverre u de regie in handen wilt houden bij verzuim van uw medewerkers. U kunt ons alleen inzetten wanneer u advies nodig heeft, maar ook de gehele verzuimbegeleiding bij ons neer leggen of kiezen voor een variant die daar tussen in ligt.
Voor welke variant u ook kiest, vast staat dat TGM uit gaat van de mogelijkheden van uw medewerker en niet van de beperkingen. TGM kiest voor een activerende rol in de verzuimbegeleiding.

 

TGM staat voor korte lijnen en snelle actie, dit komt mede doordat de casemanager het centrale aanspreekpunt is voor u en uw medewerkers. De casemanager organiseert, bewaakt en begeleidt het verzuimproces. Daarnaast inventariseert de casemanager de knelpunten en komt met oplossingen.
Er is altijd intensief contact met de bedrijfsarts en wanneer nodig dan zal deze snel ingezet worden.

 

TGM werkt met de ‘Maatwerkregeling bedrijfsarts’. Wanneer u hiervoor kiest dan heeft u het wettelijk verplichte contract met een gecertificeerd bedrijfsarts en een verzuimregistratiesysteem dat voldoet aan de verplichtingen van de ‘Wet verbetering Poortwachter’.


Wilt u meer informatie ontvangen of direct een casus van uw werkvloer met ons bespreken?

Maak direct een afspraak of stel ons een vraag.

Neem contact op

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.